Zvezdnik serije Better Call Saul si je vendarle opomogel – v nezavest je padel zaradi težav s srcem

Posodobitev: no, za nami je bila kar burna neprespana noč. Igralec Bob Oderik, ki ga poznamo predvsem kot Jimmyja McGilla iz serije Better Call Saul, se je včeraj nepričakovano zrušil sredi snemanja 6. sezone. Situacija je bila zaskrbljujoča, saj tudi ure po incidentu ni bilo besede glede njegovega stanja in nekateri so se začeli bati najhujšega.

K sreči je Bob preplezal vse prepreke in spletna stran TMZ je oboževalce razveselila z novico, da je igralec zdaj v stabilnem stanju. Zrušil se je zaradi težav s srcem in je tudi padel v nezavest, a zdaj lepo okreva v bolnišnici sredi mesta Albuquerque. Njegova družina je hvaležna za vse besede podpore, Bobov sin Nate Odenkirk pa je na Twitterju zapisal, da bo z njegovim očetom vse v redu.

Originalna zgodba: Slaba novica je danes zjutraj pretresla vse oboževalce serije Better Call Saul. Glavni igralec Bob Odenkirk se je namreč sredi snemanje 6. in hkrati zadnje sezone te serije zrušil na tla in je bil nato z rešilcem prepeljan v bolnišnico.

Spletna stran TMZ je prva poročala o incidentu in sprva se je sumilo, da se je igralec nemara zrušil zaradi dehidracije ali pa prevelike vročine. Snemanje je namreč potekalo v New Mexicu, kjer temperature niso ravno nizke, Odenkirk pa jih tudi šteje že 58, tako da bi vsi ti faktorji lahko urno pripeljali do nezavesti.

A zdi se, da je situacija bolj resna. Če bi se namreč igralec zrušil zaradi prevelike vročine bi ga do sedaj v bolnici že spravili na noge, a od incidenta je preteklo že nekaj ur in še vedno nimamo nobenih novic. Igralec in Bobov dober prijatelj David Cross je kmalu po novici na Twitterju zapisal, da verjame, da bo Bob premagal to zadevo in glede na zapisane besede je njegovo stanje slišati precej resno.

Igralcu so podporo ponudili tudi nekateri drugi slavni igralci. Med njimi najdemo Michaela McKeana, ki je v Better Call Saulu igral njegovega brata Chucka McGilla.

Več novic trenutno ni in samo upamo lahko, da se talentirani igralec izmaže iz težav ter da nas bo pred kamerami zabaval še vrsto let.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime