Grozljivka Fatal Frame: Maiden of Black Water prihaja na PC in zdaj imamo tudi datum izida

Za novo grozljivko si vedno rad vzamem čas, a sem precej zahteven pri svojem jedilniku in se spravim preigravati samo zadeve, ki so dejansko grozljive in niso nek poceni projekt, ki ga lahko za par evrov izmakneš iz Steama. Žal pa je bilo v zadnjih letih bolj malo takšnih kakovostnih projektov, zato je včasih treba za svoje strašenje znižati standarde.

Na to računa tudi založnik Koei Tecmo, ki je nedavno presenetil in najavil predelavo igre Fatal Frame: Maiden of Black Water iz leta 2014. To je bil zadnji del Fatal Frame serije in je takrat izšel le za konzolo Wii U, zadeva pa je ob svojem rojstvu požela zgolj povprečne ocene.

Koei zdaj očitno malce tipa trg s tole predelavo, ki bo izšla za PC in tudi vse konzole in če bo prodaja dobra, nemara celo dobimo povsem frišen del serije, ki ni bila nikoli blazen prodajni hit. Igranje se namreč precej razlikuje od sorodnih grozljivk, saj se tokrat ne spopadamo z zombiji ali pa kakšnimi demoni, ampak so naša tarča razni duhovi. Te lahko odpravimo samo s pozornim slikanjem preko fotoaparata, ki smo ga na Wii U konzoli nadzorovali preko posebnega igralnega ploščka.

Predelava kamero preseli na preprosti gumb, založnik pa je poskrbel tudi za nadgradnjo tekstur in višje ločljivosti. Dodali so tudi ločen fotografski način, ki nam bo omogočal okraševanje fotografij z raznimi filtri in napisi, naši igralni junaki pa bodo dobili tudi nekaj novih preoblek.

Fatal Frame: Maiden of Black Water izide 28. oktobra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime