V Marvel’s Avengers končno prihaja Črni panter – igra je trenutno tudi brezplačna za igranje

Igra Marvel’s Avengers ob izidu resda ni požela slave in nekaj časa se je zdelo, da je zadeva obsojena na skorajšnji propad. Vendar pa se založnik Square Enix še ne namerava predati tako hitro in od izida lani avgusta je začel v naslov vpeljevati novo vsebino, včeraj pa je najavil novo razširitev, ki bo v igranje končno pripeljala Črnega panterja.

To bo drugi superjunak, ki ga namerava Square pripeljati v Avengers igro. Pred tem smo namreč že dobili Hawkeya, v Black Panther posodobitvi pa nas ne čaka samo nov junak ampak tudi cela nova kampanja War for Wakanda, ki bo s sabo pripeljala novo okolico v obliki džungle Wakande, kraljevo palačo, dva nova glavna nasprotnika in cel kup novih misij za enoigralski kot tudi za večigralski del.

Založnik se je skladno z napovedjo razširitve odločil tudi znižati ceno igre in omogočiti začasni brezplačni preizkus. Na Steamu lahko zadevo trenutno izmaknemo s 40 % popustom, kar ceno zniža na na 23,99 €, igro pa lahko tudi brezplačno preigravamo vse do 1. avgusta. Podobna kupčija vas čaka na PlayStation konzolah, le da boste tam odšteli 29,99 €.

Brezplačna akcija je na Steamu nekoliko dvignila število igralcev, a na splošno je stanje istočasnih igralcev precej žalostno.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime