Japonec ubil svoja starša, saj sta ga motila med gledanjem animejev

Bizarne novice prihajajo iz mesta Fukuoka iz Japonske, kjer je 59-letni Junji Matsumoto ubil svoja starša, za svoje hudodelstvo pa je okrivil gledanje animejev.

Junji je živel s svojima staršema, ki sta bila stara 87 in 88 let. Oba sta bila na invalidskih vozičkih in sta potrebovala pomoč pri vsakdanjih opravilih, pri temu pa jima je pomagal njun sin. Družina se je preživljala s prihodki od pokojnin in ni še jasno, če je imel Junji svojo zaposlitev.

anime
Hiša, kjer se je zgodil dvojni umor.

A trojica ljudi pod eno streho se ni preveč razumela. Junjiju je šlo hudo na jetra, da sta starša vedno potrebovala pomoč ravno ko se je spravil gledati animeje. Njegova jeza se je vseskozi stopnjevala, vse dokler mu enega dne ni odnesla pokrova iz glave. Njegov oče je potreboval pomoč za stranišče in svojega sina je večkrat poklical, a se ta ni odzval. Junji je takrat ravno gledal napeto sceno v animeju in ko je moral vstati izza televizorja, so mu skozi oči streljale strele. Očeta je zadavil z električnim kablom, nato pa je umoril še svojo mamo.

Junji Matsumoto je bil v začetku julija končno aretiran.

Umor se je zgodil ponoči, 20. junija, Junji pa je nato tri dni kasneje pobegnil iz prizorišča na kolesu. Njegova starša je policija nato odkrila nekaj dni kasneje, saj sta bila nedosegljiva na klic iz strani sorodnikov. Med preiskavo doma je policija našla njuni trupli v industrijskem hladilniku, ki je bil dodatno zalepljen z lepilnim trakom.

Osumljenca je v objektiv ujela tudi varnostna kamera.

Policija je sprožila masoven pregon za osumljencem in je Junjija končno aretirala 5. julija na parkirišču v Kyotu. Sprva je bil aretiran samo zaradi tega, ker je zapustil trupla, a ob aretaciji je nato tudi priznal svoja hudodelstva.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime