PES oz. eFootball postal brezplačen in bo ob svojem izidu praktično demo

Založnik Konami je izjemno zmedeno bitje, ki ima pod svojimi prsti bogato število igričarskih licenc, a enkrat vmes so preprosto pozabili, kako se v bistvu delajo igre. Konami je tako praktično prenehal s proizvodnjo AAA iger in edina redna zadeva, ki jo še izdajajo, je njihova nogometna serija PES.

Ta je bila preimenovana v trapasto novo ime eFootball. Založnik je bil v bistvu zmeden že lani, saj se trenutna verzija PES-a, ki jo najdemo na Steamu, imenuje eFootball PES 2021 Season Update. Ne sliši se tako privlačno kot FIFA 21, kajneda?

K sreči bo najnovejša verzija nosila bolj preprosto ime eFootball, a tudi pri tej igri nas očitno čaka nekaj nepotrebne zmede. Konami je včeraj preko Twitterja poskušal ponuditi nekaj odgovorov na vsa vprašanja, ki so se v zadnjih mesecih porodila pri vseh njihovih igralcih.

eFootball izide jeseni in bo za igranje povsem brezplačen. A to ne bo polna verzija igre, ampak bolj demo različica, ki bo v sebi držala omejeno število nogometnih klubov in igralnih načinov. Igralci bodo lahko tekme odigrali proti računalniku ali pa se bodo udarili v nalinijskih spopadih, vendar pa navzkrižno igralstvo med različnimi konzolami in PC-jem še ne bo omogočeno.

pes

Kasneje v jeseni bomo igralci dobili dostop do dodatnih igralnih načinov, kot je denimo myClub, ki je nekakšna eFootballjeva verzija FUT-a. Ti dodatni igralni načini bodo plačljivi in jih bo moč nabaviti posamezno, saj želi Konami omogočiti igralcem, da si zgradijo nekakšno svojo verzijo igre. Na tej točki bo omogočeno tudi igranje konzolnih in PC igralcev na istem strežniku. Zadnja točka razvoja se bo zgodila pozimi, ko bo eFootball izšel tudi na Android in iOS telefonih, ti igralci pa bodo prav tako lahko tekmovali proti PC in konzolnim špilavcem.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime