Far Cry 5 je ta konec teden brezplačen za igranje

Ob igranju igre Far Cry 5 sem se imel fajn in če ste oboževalec te franšize, potem se petemu delu vsekakor izplača ponuditi priložnost za igranje. Štorija se tokrat odvija v ZDA, specifično v Montani, okoliško gozdnato hribovje pa je tokrat poselil verski kult, ki ga nadzorujejo tri pomembne osebe.

Če ste igrali prejšnje dele Far Cry serije, potem vam je zdaj že znana vaša naloga. Vse tri barabine bo potrebno zrušiti iz njihovih prestolov, to pa bomo naredili z veliko streljanja, prikritega smukanja in razreševanja sovražnih baz. Petica dvigne akcijski del še na višjo raven in včasih začne že malce pretiravati, saj si skorajda ne moreš vzeti niti minute sprehajanja skozi čudovito divjino, brez da ne bi okoli tebe nekaj eksplodiralo, te nekdo začel streljati ali pa se iz zasede nadte zapodi krvoločni medved.

Če se vam vse to zdi privlačno in če imate radi domiselne stranske naloge tipa “kurjenje bikovih jajc s plamenometalcem za pripravo slastne jedi”, potem se lahko ta vikend veselite igranja Far Cry 5 v zameno za ništrc evrov.

Ubisoft se je namreč odločil, da bo igra skozi vikend za igranje popolnoma brezplačna. Brezplačno obdobje štarta danes ob 15.00 in se bo zaključilo v ponedeljek, 9. avgusta. Zastonjska zabava je na voljo za PC in tudi vse konzole – preprosto obiščite sledečo povezavo in izberite svojo platformo. Med tem obdobjem bo igra tudi znižana za 80 % na vsega 12 €, popust pa je doletel tudi samostojno razširitev New Dawn, ki je znižana na 11,25 €. Če želite pod roke dobiti prav vsebino, potem si lahko nabavite Ultimate Bundle, ki v enem paketu v zameno za 24 € ponuja zlato in Deluxe vsebino obeh iger.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime