Death Trash – grozljiva različica originalnih Fallout iger – zdaj na voljo na Steamu

Če ste lačni nove RPG igre in ste naveličani preigravanja starejših naslovov, potem imamo za vas dobre novice. Na Steamu se je danes namreč pojavila povsem frišna zadeva z imenom Death Trash, a žal zaenkrat samo v obliki Zgodnjega dostopa.

Death Trash je na začetku leta že dobil demo in igralci so bili nad videnim navdušeni. Čaka vas postapokaliptični svet, ki malce spominja na tistega iz prvih Fallout iger. To pomeni veliko raziskovanja opustele okolice ter veliko pogovarjanja z okoli stoječimi prebivalci, ki vedno potrebujejo našo pomoč. Podobnost s Fallout igrami najdemo pri prečkanju mape, saj je to preseljeno na ločen zaslon in v podzemnih bunkerjih, ki so temačni in hladni ter vsebujejo veliko robotov in večjih terminalov, v katerih biva napredna umetna inteligenca.

Death Trash vsebuje unikatno retro podobo, ki je mestoma naravnost grozljiva. Nasprotniki so krvoločni, okolica pa vsebuje kar nekaj tentaklastih stvorov in plavajočih glav v kozarcih, tako da celotna zadeva pridobi nekaj Cthulhujevskega pridiha.

Skratka, Death Trash je videti izjemno zanimivo in v kakovost igre se še vedno lahko prepričate s preigravanjem demo verzije (namig: na desni strani se nahaja slabo označen gumb “Download Demo”). Za 17,99 € si lahko odklenete dostop do Zgodnjega dostopa, ki s sabo prinaša vsaj 5 ur vsebine. Razvijalec pravi, da če bo šlo vse po načrtu, lahko polno inačico igre pričakujemo v 2022, a to se zna tudi spremeniti.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime