Odlični A Plague Tale: Innocence zdaj brezplačen na Epic Games

A Plague Tale: Innocence je bila zame eno večjih presenečenj leta 2019 in res si nisem mislil, da se bom ob igranju tako zabaval. Prijala mi je že estetika, saj imam rad temačno obdobje srednjega veka in Innocence na tem področju res dostavi srhljivo okolico, ki jo prepredajo ostudni ljudje in gomazeče podgane.

Dogajanje se odvija sredi 14. stoletja v Franciji, nastopamo pa v vlogi mlade dekle Amicie, ki mora skupaj svojim bratom Hugom pobegniti zlobni inkviziciji. A Plague Tale: Innocence ne vsebuje prav veliko akcijskega pretepanja, saj je bolj poudarek na skrivanju in reševanju raznih ugank. Te se tičejo predvsem gomazečih podgan, ki prihajajo v valovih in nam mnogokrat prečkajo pot, edina rešitev za njih pa je soj gorečega ognja, ki pa nam ni vedno pri roki.

A Plague Tale: Innocence je ta teden postal na Epic Games trgovini povsem brezplačen in prevzamete ga lahko preko naslednje povezave. Igra je od svojega izida nabrala kar zvesto občinstvo in letos je razvijalec Asobo Studio najavil tudi delo na nadaljevanju A Plague Tale: Requiem, ki ga lahko pričakujemo enkrat v 2022.

Epic Games se je odločil podeliti še manjšo indie igro Minit, ki pa je bila na trgovini enkrat že na voljo brezplačno. Sprva je bil sicer za brezplačno pokušino najavljen Speed Brawl, a je Epic Games v zadnjem trenutku zaradi neznanih razlogov ponudbo zamenjal za Minit, ki ga lahko izmaknete tule.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime