Ubisoftova igra ekstremnih športov Riders Republic ta mesec dobiva zaprto beto

Ena bolj zanimivih iger, ki jih je založnik Ubisoft predstavil letos, sliši na ime Riders Republic. Gre za nekakšnega duhovnega naslednika igre Steep, kjer so v ospredju ekstremni športi, le da je bil Steep usmerjen predvsem v zimske športe, medtem ko bo Riders Republic bolj vsestranski in nas bo med drugim dvignil tudi v nebo.

Namen igre je ustvariti svet in tekmovanja, ki jih lahko izvajate skupaj s svojimi prijatelji. Na strežnikih se bo ob večjih turnirjih naenkrat zabavalo do 50 igralcev, športne discipline pa bodo res raznovrstne: podenje z gorskimi kolesi po blatnih poteh, spust po snegu z desko ter skakanje iz pečin v letalni obleki, ki je ne poganja samo veter ampak tudi raketni pogon.

Ubisoft je za zdaj omenil dva igralna načina: Mass Races, kjer se bo naenkrat mudilo večje število igralcev in Tricks Battle – manjši igralni način 6v6, kjer ne bo poudarek na tem, kdo bo prvi prečkal ciljno črto, ampak kdo bo z raznimi triki prislužil več točk.

Riders Republic je bil že dvakrat prestavljen, a zdaj se zdi, da je Ubisoft odločen, da igro pošlje na prodajne police 28. oktobra. Še pred tem se bodo igralci lahko udeležili zaprte bete, ki se bo odvila med 23. in 25. avgustom. Zainteresirani se lahko prijavite preko naslednjega obrazca, vsak, ki bo prejel kodo za sodelovanje, pa bo prejel še dve dodatni vabili za svoje prijatelje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime