Razerjeva RGB maska zdaj dobila uradno ime – odprte tudi prijave za beta testiranje

Podjetje Razer se je odločilo popestriti vsakdanjo nošnjo mask in tako so na sejmu CES 2021 prvič najavili zanimiv produkt Project Hazel, ki je med PC igralci hitro pridobil na popularnosti. Sprva še ni bilo jasno, ali je to samo koncept ali pa namerava Razer zadevo zares spraviti v masovno proizvodnjo. Zahteva je bila očitno dovolj velika, da je direktor Razerja Min-Liang Tan marca potrdil, da bo Project Hazel postal resnični produkt, ki si ga boste lahko nadeli na obraz.

Dobili smo tudi končno ime izdelka: Razer Zephyr in maska ni zanimiva samo zaradi svoje RGB osvetlitve, ki bo zagotovo nase privlekla oko vseh okoli stoječih. Zephyr ima v sebi aktiven sistem filtriranja, ki ga naredi tako efektivnega kot N95 maske. Notranjost maske je silikonska, kar pomeni, da se lahko lepo oprime vašega obraza, znotraj maske pa boste lahko našli tudi mikrofon in zvočnike, tako da se vas bo med govorjenjem tudi lahko slišalo. Res upamo, da bomo lahko na glas nameščali tudi filtre, saj je to idealna priložnost za govorjenje v slogu Darth Vaderja.

Razer še ni razkril cene in pa datuma izida, ki naj bi se zgodil enkrat letos. Podjetje je odprlo prijave za beta testiranje maske, ki omogoča preizkus pred uradnim izidom, na seznamu podprtih držav pa je tudi naša mala Slovenija.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime