Apple na Amazonu znižal ceno Airpods slušalk na slabih 130 €

Če ste pristaš Applove opreme, potem ste zagotovo ob svoj iPhone telefon dokupil že marsikateri dodatek, ki na sebi nosi logotip odgriznjenega jabolka. In to vas je zagotovo stalo mnogo evrov, a če ste se morda upirali nakupom in čakali na bolj ugodne cene, potem je morda končno nastopil vaš dan.

Apple je namreč na Amazonu pošteno posekal cene svojih brezžičnih slušalk Airpods, ki v sebi vsebujejo H1 čip in omogočajo brezšivno priklapljanje na vaše iPhone telefone, iPad tablice in druge Applove naprave. Slušalke ponujajo tudi dober zvok in so zaradi svoje oblike takoj prepoznavne, vgrajena baterija pa ponuja 5 nemotenih ur delovanja. Ko slušalk ne uporabljamo jih lahko pospravimo v priročen zabojček, ki hkrati služi kot polnilec slušalk in v sebi vsebuje za več kot 24 ur električnega soka.

Na Amazonu trenutno najdemo znižana dva modela Airpods slušalk. Cenejši od njiju so navadne Airpods slušalke druge generacije, ki so bile znižane za 29 % oziroma 52 €, tako da se cena ustavi na 126 €. Prištejte k temu 8 € poštnine in nove slušalke lahko preko naslednje povezave pospravite v žep za vsega 135 €. Upoštevajte pri temu dejstvo, da je polnilna postaja žičnata in ne omogoča brezžičnega polnjenja.

Druga različica so nadgrajene slušalke Airpods Pro, ki ponujajo bolj kvaliteten zvok, a so hkrati tudi dražje. Apple jim je na Amazonu znižal ceno za 30 %, kar nanese kar 84 € prihranka in tako lahko Pro različico preko naslednje povezave izmaknete že za 195 € – k temu prištejte še 8 € dostave.

Kakšnega posebnega razloga za nižanje cen Apple ni podal, a govorice pravijo, da podjetje v septembru pripravlja novo konferenco, kjer naj bi bil razkrit iPhone 13 in morda bo osvežitev prispela tudi na področje slušalk ter njihovih ur.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime