Midnight Mass je nova grozljiva serija, ki že naslednji mesec prihaja na Netflix

Če dobro pomislim se res ne spomnim, ali sem sploh kdaj res užival v gledanju kakšne grozljive serije. Teh sicer ne manjka, a veliko njih jih je bolj vprašljive kvalitete ali pa se dobro začnejo in nekoliko kasneje izgubijo svoj smisel. Bežno se spomnim, da sta mi bili prvi dve sezoni serije American Horror Story kar všeč, a potem je vse skupaj postalo “kr neki”. Na podoben način sem se sprva zabaval ob gledanju serije The Haunting of Hill House na Netflixu, a sem gledanje nadaljevanja The Haunting of Bly Manor hitro opustil.

Za slednja dva izdelka je poskrbel ustvarjalec Mike Flanagan, ta pa bo naslednji mesec na Netflix pripeljal že svoj tretji izdelek z naslovom Midnight Mass.

Zopet bo šlo za serijo, ki bo sestavljena iz sedmih delov, zaplet pa bo tokrat nekoliko drugačen, saj se ne bomo ukvarjali z eno strašljivo hišo, ampak nam bodo kocine dvigali verski blazneži mesteca Crockett Island. Zgodba se bo vrtela okoli duhovnika Paula, ki s svojim prihodom v mesto zbudi veliko čudnih in nadnaravnih dogajanj. S tem ponovno vzbudi vero pri vseh prebivalcih in kot je ponavadi navada pri takšnih zapletih, sprva nedolžna vera kmalu preraste v kultno prepričanje. Vse to se dodatno zaplete, ko prebivalci Crockett Islanda izvejo, da vsi ti čudeži zahtevajo tudi svojo ceno.

Sliši se zanimivo in Mike Flanagan je Midnight Mass označil za svoj najljubši projekt do sedaj. Zgodba je zanj tudi osebno, saj je v mladih letih pridno pomagal za oltarjem in so mu zato grozljivi podtoni serije še posebej zlezli pod kožo.

Na premiero nam ne bo treba čakati dolgo, saj Midnight Mass izide že 24. septembra, opomnik pa si lahko na Netflixu nastavite tule.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime