Diablo 2 predelava Resurrected bo čez dober teden stopila v odprt beta preizkus

Približuje se izid težko pričakovane predelave igre Diablo 2, ki je bila mesece nazaj na voljo v alfa preizkusu, zdaj pa je Blizzard razvoj pripeljal dovolj daleč, da smo že praktično pred vrati beta verzije.

Beta inačica igre bo omogočala preigravanje prvih dveh poglavij igre, na voljo pa nam bo pet od sedmih igralnih razredov. Med te lahko prištejemo Barbara, Paladina, Druida, Amazonko in Čarovnico, za razliko od alfe pa se bomo lahko tokrat lahko pozabavali tudi z večigralstvom. Dobra novica je tudi to, da pri stopnjevanju igralnih likov ne bo omejitve, tako da bodo igralci zagotovo preko “grindanja” dosegli maksimalne stopnje in si tako odklenili vse veščine.

Odprta beta bo na voljo vsem igralcem 20. avgusta, a če ste morda Diablo 2: Resurrected že prednaročili, potem boste dostop dobili že jutri, 13. avgusta in se boste lahko v igranju zabavali vse do 16. avgusta. Strežniki se bodo nato zaprli za nekaj dni in se ponovno odprli v odprti beti, ki se bo nato zaključila 23. avgusta. Končni izid igre se bo nato pripetil 2. septembra.

diablo 2

Diablo 2: Resurrected ne bi mogel iziti ob boljšem času. Razvijalec Blizzard zaradi obtožb glede seksualnega nadlegovanja v pisarnah doživlja znatne kadrovske spremembe, pred kratkim pa je tudi prestavil mobilno igro Diablo Immortal na naslednje leto. Če gre verjeti govoricam, se je tudi razvoj Overwatcha 2 pošteno zavlekel in Blizzard te dni res potrebuje nekaj, kar bi jim vsaj malo obnovilo vero med igralci.

Seveda Blizzard ne bi bil Blizzard, če ne bi nekaj zamočil. Včeraj so tako potihem napovedali, da predelava ne bo vsebovala možnosti TCP/IP povezovanja. Igralci so to možnost pri igranju originalne igre izkoriščali za igranje na LAN zabavah in tako so se povsem izognili povezovanju na Battle.net strežnike. Blizzard je na uradni strani zapisal, da so se odločili umakniti to možnost, saj so pri njej naleteli na potencialne težave glede varnosti.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime