PUBG je en teden povsem brezplačen za igranje

PUBG je že pravi battle royale veteran in nas zabava že vse od leta 2017. Morda bi se komu zdelo, da se o tej igri danes toliko več ne govori kot pa na višku njene slave, a to niti približno ne pomeni, da igra ne bi imela bogate igralne baze. Nasprotno, na Steamu jo redno najdemo med tremi najbolj igranimi naslovi, kjer si izmenjuje udarce s titani, kot sta Counter-Strike: Global Offensive in DOTA 2.

Igro je pred kratkim doletela tudi sprememba imena. Originalno se je namreč imenovala Playerunknown’s Battlegrounds, a razvijalec se je odločil igri raje nadeti okrajšavo in sedaj je uradno ime naslova PUBG: Battlegrounds.

Kakorkoli že, če imate radi nalinijsko streljanje, potem se PUBG že zagotovo nahaja v vaši knjižnici digitalnih naslovov. A če ste se morda do sedaj upirali ali pa se primarno zabavate v enoigralskih igrah in bi radi svojo radovednost potešili v večigralskih vodah, potem je ta teden kot naročen za vas. Igra je namreč postala na Steamu za en teden povsem brezplačna za igranje, tako da lahko v igranje končno prepričate tudi tistega trmastega prijatelja, ki nikakor ni želel odpreti denarnice za nakup igre. Akcija se izteče 16. avgusta, če pa se nato odločite za nakup, se bo v vašo novo lastnino prenesel ves storjeni napredek.

Brezplačen teden je verjetno posledica novega dogodka Blackpink. Razvijalec je namreč združil moči s popularno južnokorejsko K-pop skupino Blackpink in tako boste lahko do 7. septembra preko posebnih misij pridobili prav posebne preobleke in kozmetiko, ki nosijo pečat te popularne skupine.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime