Life is Strange predelavi zamaknjeni v naslednje leto

Naslednje leto bo naravnost ubijalsko igričarsko leto, saj je bilo v 2022 prestavljenih že cel kup naslovov in zamikov kar noče zmanjkati. Zdaj so prestavitve začeli beležiti tudi relativno manjši projekti, kot sta denimo predelavi iger Life is Strange in Life is Strange: Before the Storm. Projekta je razvijalec Dontnod naznanil nekaj mesecev nazaj in ne gre za popolni predelavi, kjer bi bila zadeva zgrajena od temeljev navzgor, ampak za malce boljše teksture, igri pa bi se nato pojavili tudi na prenosni konzoli Nintendo Switch.

Žal od tega ne bo nič, saj je Dontnod včeraj na Twitterju zapisal, da potrebuje razvojna ekipa še nekaj dodatnega časa za razvoj. Za zamudo je seveda kriv koronavirus, razvijalec pa želi svojim delavcem ponuditi nekaj več časa za delo na dveh ločenih projektih. Dontnod namreč trenutno dela tudi na polnopravnem nadaljevanju Life is Strange: True Colors.

Ta bo k sreči še vedno izšel ob začrtanem datumu, ki je trenutno 10. september. True Colors bo konec septembra dobil še DLC Wavelengths, ki nas bo postavil v vlogo dekleta z imenom Steph, ki se je boste spomnili iz preddela Before the Storm. Steph je bila tista punca, ki nam je ponudila zanimivo igro Dungeons & Dragons, po teh dogodkih pa se je zaposlila kot DJ, ki poslušalcem prinaša svežo glasbo preko radia.

Novi datum za Life is Strange Remastered Collection ni točno začrtan – vemo samo, da ga lahko pričakujemo v začetku 2022.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime