Izcurljale prve slike igre Call of Duty: Vanguard, ki nas bo postavila alternativno obdobje 2. svetovne vojne

Koronavirus je resda prestavil vrsto iger, a Activision na noben način očitno noče prekiniti tradicije vsakoletnega novega Call of Duty naslova in to bo veljalo tudi za leto 2021.

Po internetnih forumih že dolgo krožijo govorice o novem del franšize, ki naj bi se kodno imenoval Vanguard in nas bo postavil v obdobje 2. svetovne vojne. Včeraj so pridni pregledovalci datotek v novi posodobitvi igre Black Ops Cold War naleteli na povsem nove slike, ki prikažejo prve podobe prihajajočega Vanguarda.

Na eni od slik lahko vidimo štiri borce, ki se na bojišču, ki vsebuje tudi palme, bojujejo proti neznanemu nasprotniku. Vsi štirje v rokah držijo precej zastarela orožja, kar potrjuje tezo, da se bo nova igra odvijala sredi 2. svetovne vojne. A vse ne izgleda tako kakor mora in to z razlogom. Dobro znani novinar Tom Henderson se je dokopal do nekaj dodatnih informacij, ki pravijo, da bomo dogajanje spremljali v alternativnih dogodkih 2. svetovne vojne. Nemška stran je še vedno izgubila konflikt, a Gestapo naj bi se trudil obnoviti moč nacistov in okoli tega se bo tudi vrtela celotna zgodba.

Vanguard naj bi nam tokrat tudi prvič omogočil sodelovalno opravljanje kampanje med štirimi igralci. Na naslovni sliki lahko vidimo štiri heroje in vsakega od njih bo lahko nadzoroval en igralec, potrjena imena pa so zaenkrat Lucas, Polina in Wade.

Henderson je na Twitterju še namignil, da bo igra izšla 5. novembra, prvi napovednik pa naj bi dobili 19. avgusta, ko naj bi Sony načrtoval svojo večjo predstavitev iger.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime