Ameriška grozljivka dobila napovednik za svojo 10. sezono

Spomnim se, ko sem leta nazaj spremljal serijo Ameriška grozljivka in bil navdušen nad prvima dvema sezonama, a sem nato svoje gledanje opustil v tretji sezoni, ko so na spored prišle neke čarovnice. Dejansko sem mislil, da je serija že leta nazaj šla pod rušo, a sem se grdo zmotil, saj je Fox včeraj pogumno napovedal že kar 10. sezono te serije.

Nova sezona bo podnaslovljena Double Feature in prvi napovednik nam na kratko oriše dogajanje. Mlad par se preseli v hišo ob morju, saj se želi mož umakniti od trušča mesta in v miru spisati novo knjigo. Upravičeno ste lahko ob tem stavku dobili asociacijo na Kubrickovo mojstrovino The Shining in tudi v Double Feature očitno ne bo trajalo dolgo, preden ne bo nekdaj normalni pisatelj začel izgubljati pamet, le da je tukaj impozantni tipkarski stroj iz The Shininga zamenjal manj opazen prenosnik.

Nato se začnejo odvijati še nekateri drugi bizarni dogodki in očitno bomo tokrat pred kamerami gledali tudi vampirje Nosferatuje. Ustvarjalec serije Ryan Murphy je to še dodatno potrdil preko Instagrama, kjer vidimo nekega mišičastega Voldemorta, ki v rokah drži zelenega vesoljca. Upamo, da te čudnosti ne bo preveč in da bo nova sezona še vedno znala povedati neko koherentno zgodbo.

Kot je za Ameriško grozljivko že navada, se vračajo nekatera stara imena, ki so nas zabavala že v prejšnjih sezonah kot sta igralca Sarah Paulson in Evan Peters. Ena od glavnih privlačnosti nove sezone je zvezdnik filmov Sam doma Macaulay Culkin, ki ga bolj redko vidimo v večjih vlogah.

American Horror Story: Double Feature bo svojo premiero doživel že 25. avgusta.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime