Popularni Fortnite streamer zaradi obtožb posilstva odstranjen iz Twitcha

Raulino de Oliveira Maciel je v brazilskih igričarskih vodah bolj znan pod svojim vzdevkom RaulZito. Brazilec si je med svojo kariero nabral 117k zasledovalcev na Twitchu in okoli 144k naročnikov na YouTubu. Skratka, gre za popularnega možakarja, ki pa je svojo kariero spletnega zabavljača preko noči zaključil.

Spletna stran Kotaku namreč poroča, da je bil brazilski Fortnite zvezdnik 27. julija aretiran zaradi domnevnega posilstva. V policijskem poročilu je zapisano, da je RaulZito posilil ranljive osebe. Omenja sta dva otroka, ki sta bila stara 10 in 14 let, RaulZito pa naj bi svoje žrtve nabiral preko Instagrama in jim tam obljubljal zaslužek.

Na zgornjem posnetku lahko vidite tudi trenutek aretacije, njegov partner SBT Games pa je že oznanil, da je bil RaulZito odstranjen iz partnerstva. Zanimivo je, da je streamer izgubil svoj YouTube kanal že prejšnji mesec, Twitch pa ga je odstranil šele včeraj. To je presenetljivo, saj je običajno Twitch pri teh stvareh precej strožji in običajno hitro kaznuje svoje streamerje za precej manjše prekrške.

V policijskem poročilu je tudi zapisana izjava mame žrtve, ki je povedala, da je njen sin utrpel seksualne napade med februarjem in majem.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime