Prihajajoči film Reminiscence vas preko deepfake tehnologije postavi ob bok Hugha Jackmana

Deepfake tehnologija je začela prodirati tudi v filme in to ne samo preko virtualnega pomlajevanja igralcev. Warner Bros. je namreč za prihajajoči film Reminiscence spočel prav posebno spletno stran, ki vas lahko postavi ob bok zvezdnika filma Hugha Jackmana.

Za svoj prvi Hollywoodski nastop se vam ne bo treba preveč potruditi. Obiščite naslednjo povezavo in po kratkem nagovoru boste lahko vnesli svoje ime, stran pa vas bo nato poprosila za prenos kakšne vaše fotografije. To lahko naložite iz diska ali pa omogočite povezavo s Facebookom ali Instagramom ter tako na preprost način prenesete svoj obraz v film.

Ko je vse to končano lahko opazujete svoje rezultate v kratkem napovedniku, kjer se vaš animiran obraz izriše v hologramu. Posnetek si lahko nato prenesete in tako morda nahecate kakšnega kolega z vprašanjem tipa: “Ti, res nisem vedel, da si začel igrati v Hollywoodskih filmih!”.

Reminiscence govori zgodbo detektiva Nicka Bannisterja, ki ima v prihodnosti na voljo prav posebno tehnologijo vpogleda v um posameznika. To bo moral izkoristiti za rešitev umora, a ne bo neprestano samo posedal pred hologrami, saj nas čaka tudi nekaj akcije.

Reminiscence izide že 20. avgusta, na voljo pa bo tudi preko pretočne platforme HBO Max.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime