Mortal Shell dobiva dodatek, ki bo za določen čas brezplačen

Igra Mortal Shell je pred svojim izidom kocine pokonci postavljala vsem oboževalcem Dark Souls žanra. Razvijalec Cold Symmetry je namreč igro začel razkazovati ravno takrat, ko je Soulslike iger močno primanjkovalo, Elden Ring pa je še vedno vztrajal samo pri svojem prvem napovedniku.

Ko je igra vendarle izšla, je požela povprečne do dobre ocene. Razočarani so bili predvsem vsi tisti, ki so pričakovali mojstrovino na stopnji Dark Souls naslovov, a Cold Symmetry je veliko manjša ekipa zato je bil tudi končni produkt manj epski. A vseeno je Mortal Shell pokazal kar nekaj obetavnih igralnih prijemov kot so denimo razne lupine, ki so v bistvu igralni razredi, prav pa je prišla turobna atmosfera, ki je za tostortne igre že praktično nuja.

Mortal Shell je originalno na PC-ju izšel samo za Epic Games trgovino, 18. avgusta pa bo prispel tudi na Steam. Dan kasneje bo igra dobila tudi večjo razširitev The Virtuous Cycle, ki bo s sabo prinesla cel kup novosti.

Zagotovo najbolj izstopa novi “roguelike” igralni način, ki bo povsem spremenil način igranja. Stopnje bodo postavljene naključno, svet bo prepreden z nadgrajevalnimi točkami, kjer bomo lahko dvignili stopnjo veščin in smrt bo kruta, saj nas bo poslala na začetek igre. Veselimo se lahko tudi povsem novih nadgradenj in eksotičnih orožij, v igro pa je bila vpeljana tudi nova lupina Hadern, ki bo dala poudarek na bojevanje z bodali.

Najboljše pri vsemu temu pa je to, da bo The Virtuous Cycle prvih pet dni od izida povsem brezplačen za prevzem in to na vseh platformah – če si le lastite originalno igro. Cold Symmetry je s tem želel počastiti 1. rojstni dan igre, po petih dneh pa bo The Virtuous Cycle zase zahteval 7,99 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime