Zanimiva avantura Twelve Minutes dobila še zadnji napovednik pred izidom

Ena bolj zanimivih predstavitev sejma E3 2019 je bila majhna igra z imenom Twelve Minutes. Gre za nekakšen interaktivni triler, ki ga je razvil Luis Antonio, ta pa je prej delal pri razvijalcu Rockstar in je tudi pomagal pri razvoju priznane avanture The Witness. Skratka, gre za igričarskega veterana in njegov novi projekt je tik pred izidom.

Twelve Minutes se bo odvijal na samo eni lokaciji. Gledali bomo zgodbo moža in žene, ki sta si nekega dne privoščila romantično večerjo, ko nenadoma na dom prileti nek nasilen vsiljivec. Igralec se ujame v časovno zanko, tako da po vsakem ravsanju z napadalcem znova začnemo gledati iste dogodke in na nas je, da opremljeni z novim znanjem poskušamo prekiniti časovno zanko in spremeniti potek dogodkov.

Zadeva je videti presneto zanimivo in čeprav Twelve Minutes verjetno ne bo ponujal ure in ure dolge izkušnje, tega niti ne potrebuje, saj bi nato izkušnja postala razvlečena. Skladno s tem smo dobili tudi ceno igre, ki na Steamu zase zahteva 18,89 €.

Luis Antonio je okoli sebe zbral nekaj večjih imen Hollywoodske industrije, ki bodo pomagale pri zvočnem upodabljanju likov. James McAvoy bo tako odigral moža, Daisy Ridley ženo, Willem Dafoe pa bo prevzel vlogo vsiljivca, pred katerim se bomo morali rešiti.

Twelve Minutes bi moral iziti že lani, a je zaradi koronavirusa pošteno zamudil. Zdaj je izid 19. avgust praktično že pred vrati, igra pa bo na voljo tudi preko naročniškega servisa Game Pass.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime