Anime Star Wars: Visions dobil prvi napovednik

Če ste se kdaj spraševali, kako bi bilo videti pripovedovanje Star Wars zgodbe skozi anime izrisane junake, potem je zdaj vašega ugibanja konec. Disney je namreč pred kratkim izdal prvi napovednik za novo serijo Star Wars: Visions, ki bo spočeta iz strani sedmih priznanih japonskih anime studiev.

Pri razvoju so sodelovali Studio Trigger, Production I.G., Science SARU, Genu Studio in drugi. Taka mešanica imen bo poskrbela za unikatne risarske stile, tako da bo vsak del nosil svojo unikatno vizualno podobo, ki pa bo v vseh primerih, kakor nakazuje zgornji video, naravnost fantastična.

Zgodbe se bodo napajale iz že obstoje vojnozvezdne zgodovine, nekatere štorije pa bodo šle v svojo smer in bodo prikazale dogodke in like, ki jih do sedaj v filmih in serijah še nismo videli. Videli bomo celo eno zgodbo, ki se bo odvijala po dogodkih zadnjega filma The Rise of Skywalker, a ni nujno, da bo ta zgodba tudi uradno priznani del Star Wars zgodovine – skratka, ne bo “canon”.

Visions bomo lahko gledali z japonskimi in angleškimi govorci, Disney pa je v sodelovanje privabil nekatera večja imena Hollywoodske industrije, kot so Lucy Liu, Alison Brie, Temuro Morrison, Josepha Gordona-Levitta in Neila Patricka Harrisa.

Star Wars: Visions izide na pretočni platformi Disney+ 22. septembra, a to ni njihovo edino sodelovanje z zunanjimi izvajalci. 1. oktobra se bo namreč na platformi pokazal tudi animiran film Star Wars: Terrifying Tales, ki je bil spočet v navezi z danskim proizvajalcem zabavnih kock LEGO-om.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime