Fortnite je dobil svoj lastni Among Us igralni način

Zdaj vam ne bo treba več izbirati ali boste svoj igralni čas preživljali med igranjem Fortnita ali pa bi se raje pozabavali v Among Us. Razvijalec Epic je namreč v Fortnite vpeljal nov igralni način Impostors, ki je nekakšna različica Among Usa, zadeva pa je zdaj že na voljo za igranje.

Impostors nas preseli na v podzemne prostore zgradbe, ki je znana pod imenom The Bridge, na mapi pa se naenkrat lahko zadržuje samo 10 igralcev. Osem od teh je običajnih agentov, ki ima za opraviti vrsto nalog: od dostavljanja poročil do popravljanja znanega letečega avtobusa. V tej četi junakov pa se nahajata tudi dva malopridneža, ki poskušata ostalim igralcem na vse načine pokvariti načine in za svoje zle namene bodo lahko uporabili vrsto orodij. Zlobneža bosta lahko dobričine teleportirale na naključne lokacije ali pa bosta za kratek čas vse igralce pretvorila v banane. V arzenalu orožij imata tudi onemogočenje določenih nalog, druge agente pa lahko tudi pobijeta. Vse to morata seveda početi prikrito in če pobijeta vse agente, brez da bi bila razkrita, potem bosta na koncu tudi postala zmagovalca.

Dobri fantje lahko po drugi strani zmagajo tako, da uspešno opravljajo naloge in če obljukajo vse, bodo na koncu tudi nagrajeni z zmago. Seveda morajo medtem tudi oprezati za nenavadnim vedenjem svojih soigralcev in če pravilno sestavijo sledi, lahko izločijo nagajiva igralca.

The Impostors je že na voljo za igranje, a šlo naj bi za časovno omejen igralni način, vendar ni znano, do kdaj ga bo Epic pustil v igri. Razvijalec Innersloth, ki stoji za igro Among Us je sporočil, da pri razvoju tega igralnega načina ni sodeloval z Epicom, pa čeprav si je to želel. Nekateri člani Innersloth ekipe, kot je denimo programerka Adriel Wallick, pa nad novim Fortnitovim igralnim načinom ni navdušena, kar je izkazala tudi na Twitterju.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime