Fast & Furious 10 prihaja aprila 2023

Deveti del franšize Hitri in drzni je med nas prispel nekaj mesecev nazaj in zadnje poglavje je bilo najbolj odpuljeno do sedaj. Enim je bil film všeč, drugim se je zdelo, da so ustvarjalci že začeli pošteno pretiravati, a dejstvo ostaja, da so ti filmi izjemno gledani in z vsakim delom bolj polnijo blagajne kinomatografov.

Žal bo treba na deseti del še dolgo čakati. Spletna stran Entertainment Weekly namreč poroča, da bo Fast and Furious 10 v kina prispel šele aprila 2023. Razlog je seveda koronavirus, ki botroval tudi zamudi devetega dela. Desetica je bila originalno planirana za letos, vendar pa se zdaj to ne bo zgodilo. Snemanje desetega dela naj bi se pričelo šele v januarju 2022, na režiserski stolček pa se bo zopet usedel Justin Lin. Obstaja tudi možnost, da se bo deseti del snemal skupaj z enajstim in to bosta tudi zaključni poglavji Fast & Furious sage.

O novem delu ne vemo veliko – potrjeno je zaenkrat samo to, da v njih ne bo nastopal Dwayne “The Rock” Johnson. A vse niso samo slabe novice. Govorice pravijo, da naj bi se že delalo na nadaljevanju odvrtka Hobbs & Shaw iz leta 2019, ki zna s potencialnim izidom naslednje leto malce ublažiti čakanje na naslednji Fast & Furious film.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime