Life is Strange: True Colors dobil nov daljši igralni napovednik

Novo poglavje avanturistične serije Life is Strange je tako rekoč že pred vrati in založnik Square Enix je začel kazati tudi malce daljše napovednike, ki prikažejo nekaj igranja. Včeraj so tako na splet poslali 13-minutni igralni posnetek, ki nas postavi v lokalno glasbeno trgovino mesteca Haven Springs.

V True Colors bomo nastopali v vlogi mlade punce Alex, ki se povsod odpravi s slušalkami izza vratu. Tako je seveda obiskala tudi manjšo trgovino z glasbenimi ploščami in tam pokramljala z lastnikom. True Colors se od predhodnikov ne bo bistveno razlikoval. Vizualna paleta je ostala nekako enaka, čeprav je zadeva na področju grafike in animacij doživela velike izboljšave. Sama srž igranja ostaja enaka, saj bomo veliko čvekali in vsake toliko rešili kakšno izjemno preprosto uganko, ki je v bistvu “poberi predmet in ga uporabi na določeni lokaciji”.

Poudarek ne bo toliko na samem igranju ampak na zgodbi. Alex bo v mestu morala nabrati sledi okoli umora svojega brata, pri tem pa ji bo pomagala njena posebna sposobnost zaznavanja čustev drugih, ki jih bo tako lahko tudi zmanipulirala. V igralnem napovedniku lahko na koncu vidimo to posebno moč tudi v akciji in čeprav ta ni videti tako kul kot vrtenje časa v prvem delu, bo zanimivo videti, kako jo bo razvijalec uporabil pri podajanju štorije.

Life is Strange: True Colors izide že 10. septembra, a na žalost ne na Nintendu Switchu, ki bo svojo verzijo doživel nekaj mesecev kasneje. Konec septembra nas čaka tudi prvi DLC Wavelengths, ki bo povedal ločeno zgodbo punce z imenom Steph, ki preko DJ-janja na radio postaji prinaša svojim poslušalcem nekaj unikatne D&D zabave.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime