Nekdo je poskušal zažgati dom priljubljene Twitch streamerke Amouranth

Kaitlyn “Amouranth” Siragusa je znano ime Twitch scene, saj se je punca ujela že v veliko kontroverzij, ki so pošteno razjezile tako gledalce, kot tudi druge Twitch streamerje. Je ena od prvih deklet, ki so začele trend prenosov v živo v jacuzziju, nato pa je svoje zabavanje pred kamerami preselila še v ASMR vode, kjer je pridno lizala mikrofon in nazorno nastavljala zadnjico kameri.

Vse to ji je prineslo status ene najbolj zasledovanih oseb na Twitchu, kjer drži več kot 4 milijone podpornikov in po številkah na področju ženskih streamerk zaostaja edino za Pokimane. Takšna popularnost s sabo prinese tudi večje število čudakov in eden od njih je pred kratkim Twitch zvezdnico dobesedno zažgati.

Amouranth je na Twitterju zapisala, da je prejšnji petek njena hiša nenadoma začela goreti. Požaru je uspešno ubežala in na varnem so tudi njeni psi, preiskovalci pa zdaj preiskujejo razlog požara. Ta naj bi se začel pri smetnjaku zraven hiše in sumi se, da naj bi bil podtaknjen.

Na rezultate preiskave se še čaka, Amouranth pa je na Twitterju še zapisala, da to ni bil edini takšen dogodek. Julija lani je nekdo pod pretvezo praznovanja 4. julija v njeno hišo hotel začeti izstreljevati pirotehniko, možakarja pa so pred tem izsledili in tudi aretirali.

Zaradi vseh teh težav Amouranth goji zdravo razmerje z lokalno policijo. Ubada se namreč tudi s problemom “swattinga” – to je anonimno klicanje oborožene policijske specialne enote, ki nato vdre v dom posameznika in tega nasilno aretira. Punca je tarča takšnih napadov večkrat tedensko in policija je zdaj že prepoznala njen naslov in čeprav se morajo na vsak klic odzvati, zdaj samo še pridejo preveriti, če je z njo vse v redu in nato mirno odidejo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime