Syberia: The World Before dobila napovednik in datum izida

Ugankarske igre Syberia so nas zabavale na začetku tisočletja, ko smo dobili prva dva dela in pustolovci je bilo zakoličeno mnenje, da so Syberia igre prave pustolovščine, ki pa obenem v sebi nosijo nekaj modernega pridiha. Podpisal ju je belgijski ustvarjalec stripov Benoit Sokal, ki je nedolgo tega umrl in v avanturi mu je uspelo pripeljati čudovit svet, ki je resnično unikaten. Prepredajo ga namreč mehanski roboti, ki dodajo okolici rahel fantazijski pridih, sama zgodba pa spremlja Kate Walker – simpatično deklo, ki zna poskrbeti zase in se med drugim sreča tudi z mamuti.

Na žalost je Syberia od leta 2004 počivala in je bila obujena šele v 2017, ko je izšel tretji del, a ta je bil popljuvan praktično iz vseh smeri. Razvijalec Microids še ne namerava vreči puške v koruzo in se vrača s četrtim delom Syberia: The World Before, ki v glavno vlogo zopet postavi Kate Walker, ta pa se bo sprehodila skozi različne kontinente in tudi časovna obdobja. Preklapljali bomo namreč med dvema igralnima likoma: Kate bomo nadzorovali v letu 2004, ko se najde ujeta v rudniku soli in Dano Roze, ki bo leta 1937 gledala v novo fašistično nevarnost, ki grozi celi Evropi.

Syberia: The World Before izide 10. decembra, razvijalec pa je na Steamu in GOGu omogočil igranje uvodne sekvence, ki je povsem brezplačna.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime