Battlefield 5 je na Steamu znižan za 90%, pred nami je tudi brezplačen vikend

EA se pripravlja za izstrelitev naslednjega Battlefielda, tokrat imenovanega Battlefield 2042. Ta serija se malce razlikuje od sorodnih Call of Duty iger, saj posamične naslove razvijalec DICE izdaja veliko manj pogosto, zato se pri napovedi novega dela serije velikokrat zgodi, da igralci začnejo mrzlično preigravati starejše dele franšize v pripravi za novo poglavje. Battlefield 4 je tako začel beležiti porast igralcev, peti del pa tudi na višku svoje popularnosti nikoli ni dosegel številk predhodnika.

EA želi zdaj igralce spomniti, da petica dejansko obstaja, zato je igra trenutno na Steamu povsem brezplačna za igranje. Akcija se je začela danes in bo tekla vse do ponedeljka, igralci pa boste med tem časom dobili dostop do prav vse vsebine, kar pomeni, da se lahko pozabavate v igranju enoigralske kampanje ali pa se spustite v vrvež večigralskega kaosa.

Če se med tem časom odločite za nakup, se bo nato ves vaš napredek prenesel tudi v polno verzijo igre. In ta preklop je zdaj močno olajšan, saj je EA znižal ceno igre za kar 90 %. Tako boste v zameno za 5,99 € dobili v vašo Steam knjižnico Battlefield V Definitive Edition, ki v sebi drži prav vso do sedaj izdano vsebino.

Skratka, peti del bo dobra tolažba do oktobra, ko izide Battlefield 2042. Prav tako je to zadnja Battlefield igra, ki v sebi drži enoigralsko vsebino, saj te v nasledniku žal ne boste našli.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime