Saints Row: The Third Remastered brezplačen v Epic Games trgovini

Serija iger Saints Row je sprva želela konkurirati GTA naslovom, a to je bila seveda bitka, ki je razvijalec Volition nikoli ne bi mogel zmagati. Zato se je studio raje odločil franšizo zapeljati v bolj nore vode in tretji del je bil znaten premik v to smer. Četrti del je bil vrhunec odpuljenosti, saj smo postali praktično superheroj, ki lahko leta po zraku, tako da so postala vozila praktično povsem odveč.

Volition se je letos februarja odločil predelati tretji del ter temu nadel ime Saints Row: The Third Remastered. Igralci bi sicer imeli veliko raje predelavo drugega dela, ki jo veliko še vedno označuje za najboljši del serije in čeprav ta predelava zdaj počasi napreduje, je prvo preobrazbo dobil najprej tretji del.

In tega lahko zdaj v digitalni trgovini Epic Games prevzamete povsem brezplačno preko klika na naslednjo povezavo. Poleg Saints Rowa lahko prevzamete tudi kuharski naslov Automachef, ki vas postavi v vlogo nadzornika kuhinje in vaša naloga je oblikovanje prostora, nakup kuharskih naprav in čim hitrejša optimizacija priprava jedi. Če se vam vse to sliši zanimivo lahko igro prevzamete tukaj.

Obe igri bosta za brezplačni prevzem na voljo do 2. septembra, takrat pa bo na meni brezplačnih jedi stopila simulacija marjance Yoku’s Island Express.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime