Far Cry 6 v novem napovedniku predstavi osnovni zaplet zgodbe

Ubisoft nas bo oktobra pozabaval z novim delom svoje Far Cry serije, ki bo zopet vsebovala karizmatičnega glavnega zlobca. Tokrat bo to vlogo prevzel znani igralec Giancarlo Esposito, ki bo v Far Cry 6 igral Antona Castilla – brutalnega vladarja izmišljene karibske dežele Yare.

Če ste kdaj igrali novejše izdaje Far Cry iger, potem boste seznanjeni z zapletom, ki še najbolj spominja na četrti del. Tam, kjer je tiran, se bodo slej kot prej pojavili tudi uporniki in tudi državljani Yare imajo dovolj biča na hrbtu zato naberejo okoliško kramo, to privijačijo na za silo skupaj sestavljena orožja in se odpravijo v boj proti Antonu. A vse ni tako enostavno kot se zdi na prvi pogled in tudi naš glavni junak oziroma junakinja Dani Rojas se bo moral spopasti s kopico moralnih vprašanj.

Yara je namreč v tobačnih poljih izumila učinkovito zdravilo proti raku z imenom Viviro in Anton je edini, ki ga zna vzgajati in nato prodajati celemu svetu. Ravno zaradi tega Anton pri sebi opravičuje svoja kruta dejanja, saj prostovoljno priznava, da je res morda kdaj nasilen, a to je pač cena proizvodnje takšnega zdravila in je korak do tega, da Yara postane resničen raj za človeka.

Novi igralni napovednik predstavi osnovni zaplet, vidimo pa lahko tudi nekaj akcije. Ta je standardna za Far Cry igre, le da nas bodo tokrat zabavale nenavadne pokalice, ki so bile skupaj sestavljene iz okoliškega razpoložljivega materiala. Yara zna res kdaj postati raj, a do takrat se koplje v revščini, tako da najbolj izpopolnjena in moderna orožja drži samo vojska, ki jo ima v lasti Anton.

Na novo dozo Far Cry zabave ne bo treba čakati dolgo, saj šesti del med nas prihaja že 7. oktobra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime