Fallout 4 impresivna modifikacija The Sim Settlements dobiva jeseni nov del

Igra Fallout 4 za modificiranje ni tako popularna kot pa predhodnika Fallout 3 in New Vegas, a nekaj modov je vendarle prejela. Eden najbolj impresivnih sliši na ime The Sim Settlements 2 iz leta 2017, ki bo jeseni dobila posodobitev Gunner Outbreak.

Glavnina modifikacija se vrti okoli gradnje naselbin. Te so sedaj veliko bolj izpopolnjene in zdaj imaš med igranjem dejansko občutek, da počasi obnavljaš post-apokaliptično okolico uničenega Bostona. Nadaljevanje bo v igro vneslo nove igralne mehanike, kot je sistem slave preko vseh območij, treba pa se bo ukvarjati tudi z boleznimi.

Vendar ni vse samo o grajenju, saj The Sim Settlements 2 s sabo prinaša tudi povsem nove štorijalne loke, ki vsebujejo skorajda profesionalno glasovno podajanje. Naša naloga bo, da v svet vrnemo nekaj pravice, tako da bo zopet začela delovati policija, okuženi prebivalci pa bodo dobili nekaj dobrodošle pomoči iz strani zdravnikov.

Za modifikacijo se vse skupaj sliši presneto impresivno in igranja se bomo lahko lotili kmalu, saj novi napovednik datum izida obljublja za to jesen.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime