YouTuber Jake Paul v najtežjem boju doslej premagal Tyrona Woodleyja

Zdi se mi, da borba YouTuberjev z vsemi, ki niso profesionalni boksarji, počasi izgublja svoje zanimanje. K temu je zagotovo veliko pripomogel obračun med Logan Paulom in Floyd Mayweatherjem, ki je bil dolgo opevan, na koncu pa so se vsi samo grozno dolgočasili. Po drugi strani pa Loganov brat Jake deluje manj odraslo, zato so njegovi boji tudi bolj zanimivi in dejansko vidiš kakšen “knockout”.

24-letni Jake se je včeraj spopadel z bivšim UFC prvakom Tyronom Woodleyjem, ki danes šteje že spoštljivih 40 let. Tyron je bil na stavnicah favorit in vroče je postalo še pred glavnim nastopom obeh borcev, ko je med gledalci izbruhnil pretep, ki ga je na koncu umirila šele policija.

Gledalci so si nato lahko ogledali zanimiv spopad med obema boksarjema in prvič se je zgodilo, da se je Jake znašel v ringu z nekom, ki dejansko zna zamahovati z rokavicami. Jake se je v enem trenutku cel znašel v velikih težavah, saj ga je Tyron močno usekal s svojo slavno desnico, ki je YouTuberja skoraj spravila na tla. Tyron potem svoje naloge ni dokončal, čeprav je imel priložnost, saj je bil Jake celo minuto nekam majav na svojih nogah.

Jake je nato situacijo umiril in sprožil nekaj svojih napadov ter bil pri udarcih bolj uspešen. Na koncu je po 8. rundah v njegovo prid šla odločitev sodnikov, ki so ga z glasovi 77-75, 75-77, 78-74 označili za zmagovalca.

Očitno je borba popularnega YouTuberja kar izmučila in prvič ni po borbi začel napovedovati svojega naslednjega spopada, saj je izjavil, da si bo vzel nekaj počitka in razmislil o svoji nadaljnji karieri v boksu. Tyron je sicer zahteval ponoven spopad, a Jake mu je odvrnil, da si mora najprej vtetovirati besede “I ❤ Jake Paul” na svojo zadnjico in šele nato bo razmislil o ponovni borbi.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime