3. sezona serije You dobila datum izida in kratek dražilnik

Serija You je s svojo 1. sezono gledalce prijetno presenetila. Zgodba se je vrtela okoli možakarja z imenom Joe Goldberg, ki si je svoj kruh služil v knjigarni in na njem ni bilo moč opaziti ničesar nenavadnega. A Joe je brezupni romantik in postane kmalu obseden z novo žensko, ta ljubezen pa na koncu ni imela srečnega konca. 2. sezona je bila malce drugačna, saj se je v njegovo življenje vrnilo njegovo bivše dekle in zaplet je postal veliko bolj nor in na trenutke že kar malce zapretiravan.

Zaključek 2. sezone nam je postregel s presenečenjem, saj je izvoljenka našega tragičnega junaka sporočila, da je noseča. Joe se tako preseli v umirjeno sosesko, a ne traja dolgo, da hitro naleti na novo žrtev, ki bo postala tarča njegove obsedenosti.

You je postal presenetljivi hit Netflixa in slednji je včeraj na Twitterju napovedal 3. poglavje, ki je dobilo tudi svoj prvi dražilnik. Ta ni preveč zgovoren in se vrti okoli kuhinje ter vzgoji otroka, vseeno pa zraven obstaja tudi pridih psihopatske nevarnosti.

Dobili smo tudi nekaj slik, ki kažejo srečno družino, glavni dvojec pa bo očitno še vedno držal znano prozorno kletko iz prvih dveh sezon. Le kdo se skriva na drugi strani?

3. sezona prihaja na Netflix 15. oktobra. Serije je zasnovana po knjigah pisateljice Caroline Kepnes, ki trenutno dela na četrti knjigi, a 3. sezona ne bo sledila knjižni predlogi You Love Me, ampak bo šla po svoji poti.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime