Novi Resident Evil film dobil prve slike in zadeva ni videti preveč dobro

Capcom poskuša serijo iger Resident Evil preseliti na kino platna že od pamtiveka in čeprav smo dobili že cel kup filmov, v katerih je glavno vlogo igrala Milla Jovovich, sem bil od vedno mnenja, da je ogleda vreden samo prvi del, vsa naknadna nadaljevanja pa so po kakovosti in logiki samo še drsela navzdol.

Tega se glede na prve intervjuje zaveda tudi novi režiser Johannes Roberts, ki dela na povsem novem Resident Evil filmu, s podnaslovom Welcome to Raccoon City, ta pa s prejšnjimi deli ne bo imel nobene veze, ampak bo začetek nečesa novega. Roberts je izjavil, da je velik oboževalec originala, a da so nato vsi filmi začeli preveč staviti na akcijo, medtem ko se želi sam osredotočiti na atmosfero in grozljivost. Prav tako želi nov film vrniti nazaj h koreninam iger, tako da bomo v glavnih vlogah gledali znane junake, kot so Leon S. Kennedy, Clair Redfield, Jill Valentine in Alberta Weskerja.

resident evil

Roberts je v intervjuju za IGN še povedal, da so pri razvoju novega filma tesno sodelovali s Capcomom. Znani Spencer Mansion iz prve igre bo tako verno prenesen v filmsko obliko in gledalci boste hitro prepoznali pošasti in okolico, ki je tako podrobna, da bo na stenah nosila povsem enake slike.

resident evil

To se vse sliši fantastično, a kaj ko prve slike iz filma ne navdušijo preveč. Za sodbo je seveda prezgodaj, a tole je videti presneto podobno kakšnemu amaterskemu izdelku z nizkim proračunom ali pa slikam iz kakšnega cosplay Instagram profila.

Kako bo zadeva izpadla bomo videli 24. novembra, ko bo Welcome to Raccoon City prispel v lokalne kinematografe.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime