James Bond No Time to Die film dobil napovednik in datum izida

Igralec Daniel Craig se že dolgo namerava posloviti od igranja vloge Jamesa Bonda, ki jo drži že vse od leta 2008. Posloviti se namerava preko svojega še zadnjega nastopa v No Time To Die in naivni Craig je mislil, da bo začel iskati druge vloge že leta 2019, saj je bil za takrat film tudi originalno začrtan.

Žal se je pri produkciji zakompliciralo in film je bil prestavljen za eno leto, kar se je izkazalo za slabo odločitev. Film bi moral v kina prilesti aprila 2020, a takrat je ravno dobro udaril koronavirus, tako da je bil izid zamaknjen na neznani datum.

Produkcijska hiša MGM se je tako znašla v velikih škripcih, saj so bili že pred tem v rdečih številkah, film pa so na vsak način želeli poslati v kina in ne na pretočne servise. Želja se jim bo zdaj končno izpolnila, saj je No Time To Die včeraj dobil še zadnji napovednik ter hkrati tudi, vsaj tako upamo, končni datum izida.

V novi zgodbi je 007 upokojen in uživa na soncu Jamajke, a seveda je njegov počitek kratkotrajen. Svetu grozi nova nevarnost v podobi glavnega iznakaženega zlobca Safrina, tega pa igra Rami Malek. Bondu ne ostane drugega kot pa se usede v svojega Aston Martina in se odpravi še na svojo zadnjo avanturo in glede na napovednik med svojim pokojem ni izgubil svojega žara in zagnanosti.

No Time To Die prihaja v kina 8. oktobra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime