Vseh 9 sezon Seinfelda prihaja naslednji mesec na Netflix

Serija Seinfeld je že vse od svojega izida globalni fenomen in še danes, po vseh teh letih od zadnje epizode, je Seinfeld znan po celem svetu in ko se kakšna epizoda pojavi na spletu, gledalec bolj redko premakne kanal.

Pravice do predvajanja je imel dolgo časa Hulu, a jih je leta 2019 izmaknil Netflix. Ta je imel ob rojstvu pretočnih servisov ogromne takšne vsebine, a ko je začela vsaka produkcijska hiša delati svoj servis, je s sabo vzela tudi svoje izdelke. Netflix je tako v preteklosti izgubil ogromno zlatih serij, ki si jih predvajal v ozadju in se medtem osredotočil na kaj drugega. Pisarna, Prijatelji in podobni serialni produkti dajo gledalcu občutek domačnosti, tako da je veliko ljudi zadevo pustilo v predvajanju medtem ko so se spravili na popoldanski počitek.

Netflix je vendarle dobil vsaj eno od teh serij nazaj in za pravice predvajanja Seinfelda naj bi odštel kar 500 milijonov dolarjev, a nekateri pravijo, da naj bi bila pogodba še dražja.

Vseeno pa se vse do včeraj ni vedelo, kdaj se bo Seinfeld dejansko preselil. Netflix je ugibanju naredil konec včeraj in pripravil kratki napovednik, ki ima ob koncu zapisan tudi datum izida: 1. oktober. Takrat bomo na Netflixu ugledali vseh 180 epizod serije v ločljivosti 4K, sklenjena pogodba pa velja za nadaljnjih 5 let.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime