Crysis Remastered Trilogy prihaja ekskluzivno na Epic Games

Razvijalec Crytek je lani med nas poslal predelavo svojega magnum opusa – igro z imenom Crysis – ta pa je leta nazaj zažigala strojno opremo PC-jev. Danes je igra glede svoje grafične plati še vedno impresivna in nadgradnja Crysis Remastered je to lepoto samo še dvignila.

Prvi Crysis je bil slaven ravno zaradi svojih tehničnih karakteristik, medtem ko po igralni plati ni nič ravno posebnega in tudi zgodba je bila precej zmedena. Crysis 2 in 3 nekega napredka na teh področjih nista naredila in sta šla v bistvu v nekaterih mehanikah celo korak nazaj: še posebej to velja za Crysis 2, ki je velike in odprte džungelske predele zamenjal za veliko manjše ulice mest, ki so igralce pustile hladne.

Zato ob najavi Cryteka, da se nam bližajo tudi predelavi drugega in tretjega dela, nihče ni ravno skakal v zrak. Včeraj je razvijalec izdal tudi prvi napovednik za Crysis Remastered Trilogy, ta pa bo v enem paketu ponujal vse tri naslove, ki jih bomo lahko kupili tudi posamično.

Tako kot Crysis Remastered, bo tudi novo najavljena trilogija predelanih iger najprej prodajana ekskluzivno preko Epic Games trgovine, ta pripadnost pa bo trajala eno leto. Datum izida je zaenkrat zakoličen za 15. oktober, cena pa zaenkrat še ni znana.

Žal nikjer v najavi ni omenjen Crysis Warhead, ki je bil nekakšna samostojna razširitev prvega dela in jo mnogi pozdravljajo kot najboljši del Crysis serije. Morda razvijalec predelavo tega dodatka hrani za nekakšno presenečenje, saj drugače ni razloga, da tudi te razmeroma kratke kampanje ne bi predelali v novejšo preobleko.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime