Watch Dogs Legion lahko do ponedeljka igrate povsem brezplačno

Watch Dogs Legion nas ob igranju ni preveč navdušil, a treba je čestitati Ubisoftu, da si je upal v žanru iger odprtih svetov poskusiti nekaj novega. Žal končni zvarek ni povsem prepričal, saj še vedno trdim, da igre morajo imeti vsaj eno centralno osebo, preko katere bi bila nato povedana zgodba.

Za ceno 0 € pa se zadevo vsekakor da brez problemov priporočiti in ravno to je Ubisoft pravkar omogočil vsem igralcem. Od danes pa vse do ponedeljka si lahko prenesete igro bodisi iz Ubisoftove ali pa Epic Games trgovine ter uživate v originalni zgodbi. Sicer je igra malce preveč obsežna, da bi v samo nekaj dneh prežvečili celo kampanjo in stranske misije, a k sreči je založnik medtem tudi znižal ceno polne igre. Tako si lahko igro zdaj lahko privoščite s 60 % popustom za 24 €, ves vaš napredek iz začasne verzije pa se bo nato prenesel tudi v polno igro.

Znižana je tudi prva uradna razširitev Bloodline, ki je presenetljivo kvalitetna in v igro vrne protagonista enice Aidena Pearca, ki je v Londonu prišel izpolniti novo nalogo. Dodatek je znižan za 20 % na 11,99 €.

Ubisoft je pred kratkim napovedal tudi povsem novo sodelovalno misijo, ki je bila spočeta skupaj z ustvarjalci slavne serije Money Heist, ta vsebina pa je zdaj že na voljo za preigravanje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime