Umrl je Michael K. Williams, ki se ga spomnimo iz serije The Wire, znan pa je bil tudi igričarjem

Ko si v kakšnem filmu ali seriji videl igralca Michaela K. Williamsa, si takoj vedel, da te čaka nekaj kvalitetnega gledanja. Michael je namreč v vse svoje vloge vložil ves svoj igralski talent in njegovi liki so kar oživeli pred našimi očmi.

In teh vlog je bilo veliko. Zagotovo se igralca najbolj spomnimo po njegovi odlično odigrani vlogi ameriškega gangsterja Omarja, ki je ulice Baltimorja ustrahoval v seriji Skrivna naveza. Enako nevaren je bil tudi v seriji Imperij pregrehe, ena od njegovih zadnjih vlog pa je bila v seriji Lovecrafova država. Michael K. Williams je imel za sabo še kup drugih vlog, a skozi celotno svojo kariero se je najbolje počutil v HBO-jevem objemu.

Znan je bil tudi v igričarskih krogih. V Battlefield 4 je igral narednika Kimbla “Irish” Gravesa, v štorijalnem delu NBA 2K21 pa je odigral vlogo agenta Archija Baldwina. Njegova poslednji igričarski nastop bomo lahko videli v prihajajoči igri Battlefield 2042, kjer bo zopet stopil v škornje Irisha.

Kakor vidite sem v celem članku o Michaelu pisal v pretekliku in to žal z razlogom. 54-letnega igralca so namreč včeraj našli mrtvega v njegovem stanovanju v Brooklynu. Na njegovi mizi so našli ostanke heroina in sumi se, da se je igralec, ki se že dolgo bori z odvisnostjo, enostavno predoziral.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime