Apple bo iPhone 13 predstavil 14. septembra

Pri Applovih izdelkih najdemo dva tabora uporabnikov: največje oboževalce, ki vsako leto kupijo novo verzijo njihovih izdelkov in tiste, ki Applov zaprt ekosistem prezirajo in v življenju ne bi kupili nobene njihove naprave. A oba tabora se strinjata, da znajo Jabolčniki narediti iz svoje predstavitve izdelkov pravi šov in ravno tega je Apple napovedal včeraj.

Dogodek je preprosto imenovan California Streaming in Apple ob napovedi ni povedal praktično ničesar, razen tega, da se bo dogodek dejansko zgodil.

Vendar nič ne de, saj imamo kar nekaj dobro utemeljenih govoric, ki se vrtijo predvsem o novi generaciji telefonov iPhone 13. Ti naj bi vsebovali vrsto izboljšav v primerjavi z predhodnikom. iPhone 13 naj bi imel na zgornji strani telefona manjšo zarezo za kamero, Apple pa naj bi v nove mobilnike končno vgradil 120 Hz osveževanje zaslona. Govori se še o izboljšanem sistemu kamer, naprednejši stabilizaciji in malce večji bateriji. Apple naj bi vgradil še podporo za satelitske klice, a to naj bi veljalo samo za klice v sili.

Poleg novega telefona znamo kaj več slišati o novi seriji ur Watch Series 7 ter novih tablicah iPad.

Predstavitev California Streaming se bo odvila 14. septembra ob 19.00, prenos v živo pa boste lahko spremljali preko naslednje povezave.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime