Far Cry 3 lahko trenutno dobite povsem brezplačno

Ubisoftova serija Far Cry iger bo kmalu dobila svoje šesto poglavje, še pred tem pa bo poskrbljeno za vse tiste, ki bi si radi ogledali začetke serije. Specifično to velja za vse igralce, ki bi radi od bližje spoznali preporod serije, ki se je začel s Far Cry 3.

Ubisoft je s tretjim delom izgruntal igralno formulo, ki je nato z nadaljnjim delom ni preveč spreminjal ampak samo dograjeval. Enako velja za prihajajoči Far Cry 6, ki na igralnem delu ne bo ravno ponujal revolucije, ampak če ste že dolgoletni pristaš te franšize, potem že veste kaj vas čaka. Med tretjim delom in šestim dejansko obstaja tudi ena teorija, saj naj bi mladi Diego iz Far Cry 6 skozi leta nato odrastel v Vaasa Montenegra, ki smo ga spoznali v tretjem delu in je postavil vrhunske standarde Far Cry zlobcev, ki jih Ubisoft skozi nadaljnje dele nikoli ni povsem dosegel, a jim je prišel zelo blizu.

Če se vam kolca po džungelski odpravi na eksotični otok, kjer na vaše plezanje čaka veliko stolpov ter za prevzem gosto poseljenih sovražnih taborov, potem imate danes srečo. Ubisoft je namreč Far Cry 3 ponudil povsem brezplačno v svoji Ubisoft trgovini in vse kar morate narediti je, da obiščete sledečo povezavo, se prijavite v svoj račun in igro pripojite v svojo knjižnico.

Brezplačna ponudba velja do 11. septembra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime