Potezna igra Marvel’s Midnight Suns pokazala prvi igralni napovednik

Razvijalec Firaxis je znan predvsem po svojih strategijah Civilization, radi pa jih imamo tudi zaradi njihovih poteznih iger XCOM. Zdaj se bodo prvič odpravili tudi v superherojske vode in v Marvel’s Midnight Suns bomo videli XCOM podlago, ki bo nadgrajena z dodatnimi igralnimi prijemi.

Firaxis je včeraj za vse pripravil daljši igralni napovednik, ki prikaže Wolverina in The Hunterja v borbi s Sabretoothom.

Samo igranje precej spominja na XCOM, a Firaxis je igralno formulo popestril s sistemom posebnih kart, ki jih nato lahko izbiramo med samim igranjem in pripadajo različnih šolam sposobnosti. Te karte pomembno vplivajo na razplet bojev, ki zopet spominjajo na XCOM.

Grafična plat igre je videti močno izboljšana, a v Midnight Suns ne izstopajo samo nadgrajene teksture, ampak predvsem v oko bodejo izboljšane animacije in okolica, ki jo lahko med sprožanjem posebnih napadov temeljito spremenimo.

Midnight Suns je vsekakor videti vzpodbudno, a na končni izid bo treba še malce počakati, saj med nas pride šele v marcu 2022.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime