Fallout 76 danes dobil pomembno posodobitev, ki je vpeljala zasebne strežnike

Eno najbolj pogostih vprašanj glede igre Fallout 76 se glasi takole: “Je igra danes dejansko dobra?”. To je pomembno vprašanje, saj je bil ta Bethesdin izdelek ob svojem izidu leta 2018 prava polomija, a razvijalec nad projektom ni obupal ter mu skozi leta dodajal novo vsebino, ki je igralno izkušnjo spravila na novo raven. Veliko je k temu prispevala posodobitev Wastelanders, ki je tudi nas prepričala, da je Fallout 76 zdaj dejansko naslov, ki je vreden vašega časa.

Bethesda je danes v igro vpeljala še eno dolgo pričakovano novost, ki so jo v bistvu obljubljali že od samega začetka. Igralci bodo namreč zdaj imeli možnost igranja na zasebnih strežnikih, kjer se bo naenkrat lahko zabavalo do 8 igralcev.

To se morda ne sliši kot nek pomemben mejnik, ampak dejansko je, saj bodo igralci lahko na zasebnih strežnikih uporabljali modifikacije, ki prej niso bile omogočene. Bethesdini naslovi so znani po svoji navdušeni modderski skupnosti in zdaj bo ta lahko vso svojo domišljijo sprostila tudi v Falloutu 76. Zagotovo nas čakajo kakšni večji projekti in samo vprašanje časa je, da začne nekdo v pogon Fallouta 76 predelovati New Vegas.

Zasebni strežniki bodo na voljo samo tistim igralcem, ki držijo Fallout 1st naročnino, ti pa bodo lahko nato v svoj svet povabili vse igralce – tudi tiste, ki te naročnine nimajo.

Poleg možnosti zasebnih strežnikov se je v Fallout 76 danes začela tudi 6. sezona. Ta bo do ponedeljka, 13. septembra, v igri priredila unikatne dogodke, kjer bo glavno vlogo igrala bitka med Unstoppables in Diabolicals.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime