Netflixov Don’t Look Up bo vseboval zvezdniško zasedbo igralcev, ki se bo borila proti kometu

Že dolgo nismo dobili kakšnega filma, ki bi se ukvarjal z uničenjem planeta. Z radostjo v srcu se rad spomnim Armageddona, 2012 in The Day After Tomorrow, ki so danes morda videti malce trapasto, a so takrat navduševali s svoji posebnimi učinki.

Dogajanje v tem žanru bo poskušal popestriti prihajajoči Netflixov film Don’t Look Up, ki ima precej zanimiv zaplet. Dva dokaj neznana astronoma po spletu naključij na nebu odkrijeta katastrofo: proti Zemlji se bliža komet, ki nas bo zagotovo zadel in grozi nam izničenje človeške rase. To se sliši precej nevarno, kajne? Problem je, da dvojcu nihče ne verjame, saj je svet že tako naveličan vseh katastrof, da se jim z novimi nevarnostmi sploh ne da več ukvarjati.

Poleg zanimive zgodbe bo Don’t Look Up s sabo prinesel tudi resnično bogato zasedbo zvezdniških igralcev. Vodilni vlogi znanstvenikov bosta prevzela Leonardo DiCaprio in Jennifer Lawrence, medtem ko bo predsednico ZDA odigrala Meryl Streep, pri vodenju države pa ji bo pomagal tudi njen sin, ki ga tule igra Jonah Hill.

V stranskih vlogah bomo prav tako našli impresivna imena: Ron Perlman, Cate Blanchett in Tyler Perry. V sodelovanje so privabili tudi popularna glasbenika Kida Cudija in Ariano Grande.

Don’t Look Up prihaja na Netflix 24. decembra, opomnik za gledanje pa si lahko nastavite tule.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime