Spider-Man 2 uradno najavljen

Razvijalec Insomniac Games je pravi stroj, saj studio ni samo talentiran, ampak tudi izdaja AAA igre kot po tekočem traku in to celo iz različnih žanrov. Leta 2018 so vse PlayStation igralce razveselili s Spider-Manom, potem so tega predelali in mu dodali ray tracing, v 2020 izdali še samostojno razširitev Miles Morales, letos pa so nas že razveselili z odličnim Ratchetom and Clankom: Rift Apart.

Studiu vsekakor ne manjka zagona in včerajšnji Sonyjevi konferenci so najavili še dva projekta. Prvi je pred kamere stopil Wolverine, tako da bodo očitno pod svoje okrilje spravili še enega Marvelovega heroja, končno pa so najavili tudi nadaljevanje Pajkomoža.

Kratki dražilnik za Spider-Mana 2 ni ravno pokazal veliko, saj je projekt še daleč od izida. Vseeno pa smo ven potegnili nekaj slastnih podrobnosti. Kakor lahko vidimo bomo v novi igri nadzorovali tako Petra Parkerja kot tudi Milesa Moralesa, oba pa bosta morala združiti moči, če bosta želela premagati Venoma.

To je v bistvu to kar vemo in med igralci so se začela pojavljati ugibanja, če nemara Insomniac ne gradi nekakšno svojo verzijo Marvel vesolja, ki bi veljalo samo za igričarski svet. Ideja je vsekakor unikatna in jo je dodatno podkrepil kratki dražilnik za Wolverina.

Žal bo treba biti potrpežljiv, saj Spider-Man 2 prihaja šele enkrat v 2023, skoraj zagotovo pa bo tokrat izšel samo za konzole PlayStation 5.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime