Gran Turismo 7 končno dobil nov napovednik in datum izida

Oboževalci PlayStation dirkačin so zadnji dve leti ljubosumno gledali na Xboxove pašnike, saj je Microsoft pridno izdajal nove Forza dirkačine, medtem ko je razvijalec Polyphony Digital zavit v molk delal na naslednjem delu Gran Turismo serije.

A njihovega trpljenja je zdaj konec, saj je bil razvoj pripeljan dovolj daleč, da je Polyphony Digital pokazal daljši igralni napovednik ter hkrati razkril še datum izida.

Gran Turismo 7 bo očitno točno tisto, kar smo od njega tudi pričakovali. To pomeni veliko dirkanja z natančno poustvarjenimi dirkalniki, ki so vizualno videti naravnost spektakularno. V napovedniku lahko vidimo podenje Nissana R34 GT-R, SuperGT Toyoto Supro GT500, Ferrarija FXX-K, Mercedes-Benza CLK LM in še kup drugih, vsi ti avti pa niso samo videti fantastično, ampak so tudi pravi zvočni balzam za ušesa.

Razvijalec bo v igro vrnil kup igralnih načinov iz prejšnjih iger, tokrat pa se ne bomo podili samo po asfaltu, ampak bomo lahko s hitrimi terenskimi vozili spodkopavali tudi blatne poti. Čakajo nas tudi različni vremenski učinki in vožnja v močnem nalivu iz pogleda iz kabine izgleda še posebej slastno.

Tudi Gran Turismo 7 bo skočil v prenatrpano naslednje leto, saj je datum izida napovedan za 22. marec 2022, igrali pa ga bomo lahko na konzolah PlayStation 4 in 5.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime