Elden Ring dobil nekaj novih slik

Ne vem za vas, ampak sam komaj čakam, da pod prste končno dobim novo mojstrovino razvijalca FromSoftware, ki bo v Elden Ring prvič preizkusil svoj talent ustvarjanja čudovitih stopenj predstaviti v odprtem svetu.

Elden Ring bo očitno združeval vse najboljše prvine preteklih FromSoftwarovih iger. Tako nas bo čakala temačna, krvava gotska okolica, nagnusno zamišljeni nasprotniki ter impresivni šefi, ki vas prestrašijo samo s svojim prihodom na bojišče. Napreden Dark Souls boj bo tokrat ponujal tudi prikrit pristop v slogu Sekira, saj se boste lahko monstrumom prikradli za hrbet in jih tako instantno pokončali.

Potem je tu sam odprti svet, ki bo obširen in ga bomo lahko prečkali na konjskem hrbtu, naš živalski spremljevalec pa bo lahko na določenih točkah ogromne gore preprosto preskočil. Med našim raziskovanjem sveta bomo naleteli tudi na cel kup skritih kotičkov in temnic, ki bodo najbolj pogumnim raziskovalcem ponudile lepe zaklade.

Založnik Bandai Namco je pred kratkim na ogled ponudil nekaj novih slik iz igre in če morda iščete kakšno novo ozadje namizja, potem so zgornje slike kot naročene za vas. Založnik je te slike objavil zaradi prihajajočega sejma Tokyo Game Show 2021, ki se bo letos v povsem digitalni obliki odvil med 1. in 3. oktobrom in skoraj prepričani smo, da bomo tam dobili tudi nov igralni napovednik.

Elden Ring bo s svojim izidom 21. januarja začel z igrami nabito leto 2022.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime