Tiny Tina’s Wonderlands je Borderlands z močnimi RPG mehanikami

Oboževalci Borderlands franšize ste na nedavni Sonyjevi konferenci dobili nov vpogled v nov del franšize. Čeprav je Borderlands 4 skoraj zagotovo že v izdelavi, se bo Gearbox pred tem ustavil pri izdelavi samostojne igre Tiny Tina’s Wonderlands.

Ta bo v bistvu razširjena verzija DLC-ja Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep, ki smo ga leta nazaj dobili za igro Borderlands 2 in zadeva je postala tako priljubljena, da bo razvijalec ta koncept poskušal razširiti v igri Tiny Tina’s Wonderlands. Tako kot v DLC-ju bo tudi tokrat osrednjo vlogo igrala Borderlands psihopatka Tiny Tina, ki je zelo velika oboževalka namiznih iger tipa D&D. Wonderlands nas bo tako postavil v fantazijsko deželo, ki bo vsebovala cel kup nevarnosti v obliki napadalnih pošasti, kjer bodo okostnjaki še najmanjši problem.

Med igranjem bomo lahko dogajanje spremljali iz ptičje perspektive, v kateri bomo nadzorovali našo ekipo herojčkov in tako bomo lahko obiskovali različne lokacije, kjer se bo nato pogled preklopil v prvoosebni pogled in nato se bomo spustili v krvoločen boj, kjer bo največ štelo zamahovanje od blizu. Med igranjem bomo lahko nabirali različne kose opreme ter orožja, na izbiro pa bomo imeli šest različnih igralnih razredov, ki si jih bomo lahko po mili volji prilagajali.

Vse skupaj bo pospremila vzdušna glasba ter dobra doza humorja.

Tiny Tina’s Wonderlands prihaja med nas 25. marca 2022. Na PC-ju bomo lahko zadevo igrali samo preko Epic Games trgovine, na konzolah pa boste za nadgradnjo iz PlayStation 4 na PlayStation 5 morali odšteti še dodatne evre.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime