ATOM RPG: Trudograd zapustil zgodnji dostop

Oboževalci RPG iger zagotovo pogrešate AAA projekte večjih založnikov ali pa nemara še vedno čakate, da bo Cyberpunk 2077 končno povsem popravljen. Po mesecih stradanja pa smo v septembru prejeli nenavadno veliko RPG projektov. Najbolj slaven med njimi je zagotovo Pathfinder: Wrath of the Righteous, zanimiv pa je tudi Encased. Dvojici se je včeraj pridružil še ATOM RPG: Trudograd, vsem trem igram pa je skupno to, da njihovi razvijalci prihajajo iz Rusije.

Trudograd je v bistvu nekakšno polnadaljevanje igre ATOM RPG, ki smo jo prejeli leta 2018. Zadeva se je nenadoma pojavila na Steamu in igralci so bili presenečeni nad globoko RPG izkušnjo, ki je po igranju in boju močno spominjala na prvi dve Fallout igri. Razvijalec je naslovu pridno dodajal novo vsebino, spočel pa je tudi eno večjo razširitev Dead City. Trudograd je bil sprva zamišljen kot večja razširitev, a je nato prerasel v samostojni naslov, ki je bil nekaj časa v fazi Zgodnjega dostopa, včeraj pa smo dobili inačico 1.0.

Spet vas čaka veliko raziskovanja, bojevanja in klepetanja z okoliškimi prebivalci, ki vam bodo ponujali naloge z večimi rešitvami. Razvijalec je tudi omogočil uvažanje vašega junaka iz prve igre, kar vam da še en razlog, da preizkusite original.

Trudograd lahko dobite na Steamu ali GOGu po skromni ceni 10,99 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime