Total War: Warhammer 3 prestavljen v 2022

Leto 2022 vam resnično ne bo dalo dihati. Založniki in razvijalci prestavljajo ali pa najavljajo projekte v tem letu enega za drugim in če ste morda mislili, da boste letos lahko vsaj uživali v strategiji Total War: Warhammer 3, ste se krepko zmotili.

Razvijalec Creative Assembly je namreč včeraj preko Twitterja sporočil, da bo Warhammer 3 zamudil leto 2021 in se bo preselil v 2022. Kakor pravi najava, je razvoj že praktično pred koncem, a razvijalec si bo raje vzel nekaj dodatnega časa in tako nas bo bo izidu pričakal bolj izpopolnjen izdelek. Kar je vsekakor dobra novica, saj so Total War neslavni po svojem dobrem jedru, ki pa ga ob izidu pokvarijo hrošči. Upamo, da temu tokrat ne bo tako.

K sreči pa bomo med čakanjem na izid dobili cel kup novih napovednikov in novic glede prihajajoče vsebine. Že danes bo razvijalec razkril frakcijo Grand Cathay, vmes pa bomo dobili tudi nove informacije glede območja Realms of Chaos ter oblegovalnih bitk.

Čeprav novi datum izida ni povsem jasno začrtan, zamuda očitno ne bo prevelika, saj naj bi igra izšla v prvih mesecih 2022.

*Dodatek: Grand Cathay je bil razkrit, napovednik si lahko ogledate spodaj.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime